Nová služba - aktualizace se zárukou

redakce 2 minuty 28. 03. 2023
Novinky
Vyslyšeli jsme přání našich zákazníků a přinášíme novou službu, která nahradí doposavadní způsob aktualizování systému u zákazníků našimi konzultanty. Služba zahrnuje pohotovost po upgradu i další aktualizace v ceně, pokud bude potřeba.
Stalo se pomalu zvykem, že se změny v legislativě, zejména ty, které souvisí s ekonomikou a mzdami, schvalují na poslední chvíli. Často pak máme minimum času na to, abychom nová pravidla zohlednili v systému. Stává se, že se nová legislativa dostává do systému postupně a je potřeba Vision ERP opakovaně aktualizovat, aby se všechny změny projevily včas

S některými našimi zákazníky jsme řešili problém, jak zjednodušit a zlevnit službu „Řízené aktualizace s odděleným testováním“.  Požadavkem je realizace upgrade přímo na produkční databázi, což pro některé zákazníky s poměrně nízkou mírou přizpůsobení nemusí být velkým rizikem. Jinými slovy, služba má být vhodná pro firmy, jejichž systém obsahuje málo úprav na míru nebo napojení na jiné systémy.

Přidáváme tedy další možnost, a tou je „Řízená aktualizace bez odděleného testování“.

Jaký je postup?

  • Rozhodneme, zdali je tento typ aktualizace vůbec vhodný pro daného zákazníka.
  • Obchodník zašle nabídku, která zohledňuje různé parametry, jako je velikost licence, počet vedlejších licencí.
  • Po schválení konzultant v domluvený termín provede aktualizaci odpovídajícím způsobem (např. řízenou aktualizací u rozsáhlejších řešení).
  • Po aktualizaci je konzultant minimálně 2 hodiny v pohotovosti, aby mohl zasáhnout v případě problému. (Pohotovost je součástí balíčku služeb, a tudíž je zahrnuta v ceně.)
  • Garantujeme, že pokud bude potřeba v následujících dvou měsících provést upgrade znovu např, z důvodu doplnění nové legislativy nebo jiného problému na naší straně, zákazník bude mít další upgrade zdarma.
Troufáme si říci, že tento způsob přinese někde úsporu financí, předvídatelné náklady a garance toho, že zákazník nebude platit extra náklady v případech, kdy se třeba legislativa z technologických důvodů doplňuje postupně.

Další blogové příspěvky