Konference Vision ERP 2023 bude 7. listopadu v Humpolci

redakce 2 minuty 19. 09. 2023
Novinky
Využijte svůj systém na maximum! To je heslo letošní konference Vision ERP, která se již tradičně koná v Humpolci. Můžete se těšit na velkou dávku inspirace, novinek a zajímavých hostů. A nazávěr i na hliníka, který se, kdybyste to nevěděli, přestěhoval právě do Humpolce.

Co nás čeká?

Každoroční setkání vižňáckého týmu se zákazníky a uživateli umožní vyměnit si poznatky z oblasti ERP systémů a řízení firem. K návštěvníkům patří majitelé a manažeři firem, stejně jako IT pracovníci, ekonomové a lidé z obchodu a výroby. Máme pro vás nachystané prezentace a tipy, jak nejlépe využít svůj systém tak, abyste získali náskok před konkurencí a zajistili efektivní fungování firmy. Čekají vás případové studie, odborníci z Visionu i hosté, kteří přinesou své poznatky z praxe. Pro zájemce je na závěr připravena prohlídka Hliníkária.

Kdy a kde?

Uvidíme se v úterý 7. listopadu v příjemném prostředí hotelu Fabrika v Humpolci. Konference probíhá celý den a je pro vás zajištěno prvotřídní občerstvení.

Informace o registraci

Více informací o chystaném programu a registrační formulář najdete na našem webu. Zaregistrujte se včas, budeme vám držet místo!

Z programu vybíráme

 

Ludvík Doležal: Využijte svůj ERP systém na maximum!

Praktické tipy, které můžete ihned ve firmě využít, vám přinese zkušený konzultant Ludvík Doležal.
Implementací práce se systémem nekončí, ale začíná. Co dělat, abyste dosáhli svých cílů a využili všech možností, které ERP systém nabízí? Ludvík vám ukáže, jak zhodnotit investici do systému, motivovat zaměstnance a zvýšit efektivitu práce se systémem.

Petr Klapka: Otevřený ERP systém - brána pro customizaci a integraci

Využíváte ve vaší firmě otevřenost Vision ERP? Co to přesně znamená a jak vám otevřený systém konkrétně pomůže k lepšímu a efektivnějšímu využívání softwarů ve vaší firmě? Dozvíte se z prezentace Petra Klapky.

Jiří Cmíral: Automatické vytěžování dat z dokumentů do ERP systému

Obchodní ředitel Socos IT ukáže, jak se zbavit přepisování dat z faktur a jiných dokumentů do systému.
Jakým způsobem automatizovat rutinní činnosti a reálně ušetřit čas? Jak účinně snížit chybovost a zefektivnit práci? Podívejte se, jak lze využít napojení systému pro vytěžování dokumentů Doku X na reálných příkladech z praxe.

František Frýbort: Možnost účtování ve funkční měně

Co přinese novela Zákona o účetnictví, konkrétně změna týkající se možnosti účtování v cizí měně?  Člen komory daňových poradců František Frýbort bude mít pro vás aktuální informace o tom, co tato změna znamená pro firmy a jak na ni připravujeme Vision ERP.

Petr Klapka: Workflow - nenápadný pomocník pro velkou míru automatizace

Předávání dokumentů a úkolů, schvalování, předcházení chybám a nedorozuměním. Co ještě zajistí správně nastavené workflow ve vaší organizaci? Petr Klapka předvede celou agendu i s příklady z praxe.

Odstěhoval se Hliník do Humpolce?

Navštivte v rámci doprovodného programu Hliníkárium, tedy muzeum a pamětní desku slavného občana Humpolce z filmu Marečku, podejte mi pero!. Krátkou exkurzi s průvodcem po stopách neexistujícího Hliníka můžete absolvovat po skončení konference.

Další blogové příspěvky