Nové DIČ pro skupinu Vision

redakce 2 minuty 12. 12. 2022
Novinky
Společnosti Vision software s.r.o. a Vision spol. s r.o. jsou koncernem, který má nově skupinové DIČ pro platbu DPH. V průběhu roku došlo také ke změně sídla firmy a adres pražské a slovenské pobočky. Výrazně jsme personálně posílili servis a získali jsme nové významné klienty. To je v kostce rok 2022, během kterého jsme také oslavili 30 let od vzniku firmy.

Jedno DIČ pro celou skupinu

Vision spol. s r.o. a Vision software s.r.o. (dříve Vision Praha), dosud dvě formálně oddělené firmy, se rozhodly od 1. 1. 2023 používat skupinové DIČ: CZ699006208. Vedl je k tomu fakt, že prakticky od začátku fungují společně ve stejném sídle se stejnými majiteli. Vision spol. s r.o. má na starosti především vývoj a Vision software s.r.o. se zaměřuje na obchod a servis.

Pozn.: Prosíme, dbejte zejména při zpracování faktur na to, aby byly evidované se správným DIČ. Jinak by mohlo dojít k potížím zejména při vyhotovení kontrolního hlášení. Pokud začátkem roku aktualizujete systém, nahradí se původní DIČ automaticky. IČ zůstává u obou firem stejné jako doposud.

Personální změny a nové posily

Mnozí už zaznamenali, že se na pozici obchodního ředitele vrátil Petr Minarovič, který si klade za cíl zlepšení vztahů se zákazníky, urychlení některých procesů a vzdělávání obchodníků.
Velmi pozitivní změnou je výrazné posílení týmu konzultantů. Jak v Praze, tak v Olomouci přibyli pracovníci servisu se zkušenostmi zejména s výrobou a logistikou. V tuto chvíli probíhá intenzivní zaškolování a už brzy se všichni plně zapojí do práce pro zákazníky.

Pokračuje stavba nového sídla společnosti

Rekonstrukce a přístavba budovy v Nových Sadech se po počátečních průtazích, způsobených čekáním na stavební povolení, zdárně rozběhla. Na původně přízemní budově přibylo patro, nová okna i podlahy. Hrubá stavba je v podstatě hotová. Nyní se zatepluje fasáda a probíhají práce uvnitř budovy. Rádi bychom nové kanceláře začali využívat v polovině příštího roku.
Kromě modernějších a energeticky méně náročných prostor se těšíme na prostorné parkoviště, kde budou moci bez problémů zaparkovat především naši klienti.
 



30. výročí založení firmy

Významné výročí jsme si připomněli také na listopadové konferenci v Humpolci, kde zakladatelé firmy popsali okolnosti vzniku firmy a ukázali také, jak vypadal původní účetní systém Oskar. Zaznamenali jsme tentokrát všechny prezentace, které najdete na Youtube.

 

Nové adresy a název firmy

Změn proběhlo v letošním roce víc, např. o změně názvu a sídla firmy Vision Praha nebo o nové adrese pobočky pražské pobočky jsme informovali již v červnu v novince na blogu

Další blogové příspěvky